Böllérbolt Gyula

Termékek

Sertés vékonybél 10m
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vékonybél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, hurkához. Abálható, füstölhetõ természetes bél. Töltési súly: kb. 5-6 kg.
Sertés vékonybél 36-38Ø (ipari)
Sertés vékonybél 36-38 mm. átmérõjû. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhetõ, természetes bél. Töltési súly: kb. 70-75 kg.
Sertés vékonybél 38-40Ø (ipari)
Sertés vékonybél 38-40 mm. átmérõjû. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhetõ, természetes bél. Töltési súly: kb. 70-75 kg.
Sertés vékonybél 40+Ø (ipari)
Sertés vékonybél 42+ mm. átmérõjû. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhetõ, természetes bél. Töltési súly: kb. 80-83 kg.
Sertés culáré 60-65Ø 40cm I. oszt. (NÉMET)
10 szál/köteg, 40 cm hosszú szál, 60-65 mm. átmérõ. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, szalámihoz. Füstölhetõ természetes bél. Töltési súly: 1 szál, kb. 1,10-1,30 kg.
Sertés gyomor (2 db. / vödör)
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés gyomor. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás disznósajt készítéséhez.. Abálható, füstölhetõ természetes bél.
Sertés vakbél (2 db. / csomag)
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vakbél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Abálható, füstölhetõ természetes bél.
Sertés vastagbél 5m
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vastagbél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás hurkához. Abálható, füstölhetõ természetes bél.
Marha vastagbél 5m (fogyasztói)
Tisztított, étkezési sóval tartósított marha vastagbél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás szalámihoz, májashoz. Abálható, füstölhetõ természetes bél. Töltési súly: kb. 9-10 kg.
Marha vastagbél 55-60Ø 1/9 m
Tisztított, étkezési sóval tartósított marha vastagbél Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás szalámihoz, májashoz. Abálható, füstölhetõ természetes bél. Töltési súly: kb. 18-20 kg.
Marha VÉKONYBÉL 10m
Tisztított, étkezési sóval tartósított marha vékonybél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, májashoz. Abálható, füstölhetõ természetes bél. Töltési súly: kb. 10-11 kg.
Juhbél 10m
Juhbél 22-24 mm. átmérõjû. Hossza: 10 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás virslikhez, grillkolbászhoz. Töltési súly: kb. 2,5-2,6 kg.
Juhbél 100yard
Juhbél 22-24 mm. átmérõjû. Hossza: 91,44 cm. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás virslikhez, grillkolbászhoz. Töltési súly: kb. 23-24 kg.
Sertés culáré 125+ (cm)
5 szál / köteg 1 szál min. 125 cm-nél hosszabb. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, szalámihoz. Füstölhetõ természetes bél. Töltési súly: 5 szálba kb. 10-12 kg.
Pác-só (nitrites) 25 kg
Fehér, finomszemcsés szerkezetû. tapadás gátlóval / E500 és E535/ ellátott, nagytisztaságú párolt sóból készült sókeverék. Felhasználható: Húskészítmények színstabilizálására füstölt, fõtt áruknál. Nátrium-nitrit tartalom: / E250/ 0,4- 0,5 % Közvetlen étkezési célra használni tilos !
Fűszerezett sonkapác 1000g
Kiváló minõségű funkcionális adalékokból és fûszerekbõl kifejlesztett ízesítõ és pác keverék. 25 kg. hús pácolására vagy 20 liter 5%-os páclé elkészítéséhez javasolt. Összetétel: Étkezési só, hagyományos fûszerek, dextróz, tartósítószer (E252) Kálium-nitrát tartalom: 1,8%
Sonkapác fűszerkeverék 300g
Egy tasaktartalma 10 kg nyers hús pácolására elegendõ. Felhasználási javaslat: a pácfûszer felét 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a fûszeres sót a húsra erõsen rádörzsöljük. A pácfûszer másik felét 3 nap után 2 liter vízben feloldjuk és utána a húsra öntjük. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni, vagy locsolni kell 14-20 napig, a hús nagyságától függõen. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, leszárítjuk és azután füstöljük. Összetevõk: étkezési só, õrölt koriander, õrölt majoranna, õrölt fehér bors, õrölt szerecsendió, õrölt fûszerkömény, õrölt babérlevél, fûszer aroma, tartósítószer (E250).
Téliszalámi fûszerkeverék 350g
Egy csomag tartalma 10 kg téli jellegû szalámi elkészítéséhez elegendõ. Felhasználási javaslat: 7 kg száraz sertéshúst (ennek lehet egy része marhahús) és 3 kg hasa alja szalonnát apró kockákra vágunk. Az így kapott alapanyagban elkeverjük a fûszerkeveréket, mely konyhasót is tartalmaz. Lehetõség szerint egy napig állni hagyjuk 0 ºC-on. Másnap (kb. 2 mm átmérõjû) darálón ledaráljuk, átkeverjük és 40-50 mm átmérõjû szalámi bélbe töltjük, tetszés szerinti hosszra. Ügyelni kell arra, hogy a betöltött rúd ne legyen levegõs. Ha nem megfelelõen feszes a szalámi, középen kössük át. 24 órán át szikkasztjuk, majd füstöljük és szárítjuk. Összetevõk: étkezési só, szõlõcukor, fokhagyma granulátum, õrölt fehér bors, édes-nemes fûszerpaprika, õrölt fûszerkömény, õrölt szegfûbors, antioxidáns (E301), tartósítószer (E250)
Csípõs házikolbász fûszerkeverék 260g
Parasztkolbász fûszerkeverék 200g
Fûszerkömény
Kínálatunkban megtalálható - 25 gramm - 250 gramm - 1000 grammos kiszerelésben. Õrölt és egész változatban is.
Fekete bors
Kínálatunkban megtalálható - 25 gramm - 250 gramm - 1000 grammos kiszerelésben. Õrölt és egész változatban is
További fûszerkínálatunk
Fûszerpaprika õrlemény (csemege, csípõs): 500 g. , 1000 g. Fehér bors (õrölt): 25,250,1000 g. Szegfûbors(õrölt): 100 és 1000 g. Fokhagyma granulátum: 250 és 1000 g. Majoranna (morzsolt): 5 és 250 g. Babérlevél (egész): 5 és 250 g. Chili por: 250 g. Szerecsendió (õrölt): 100, 250 g. kiszerelésben. Továbbá: Zöld bors (egész), Rózsabors (egész), Kapormag (étkezési), Koriander (egész), Mustármag (egész), Pirított hagyma is megtalálható a kínálatunk közt.
Asztali só 5 kg
Henteseszközök
Kínálatunkban a hentes szakmához szükséges eszközök, kések (csontozó, szeletelõ, szúró, szalonnázó, elõvágó) valamint különbözõ fenõacélok (huzagolt, enyhén huzagolt, polír, gyémánt) "csattogók", csontvágó fûrészek, bárdok, pvc; mûbõr kötények is szerepelnek a teljesség igénye nélkül. A teljes kínálatunkat megtekinthetik kiskereskedelmi egységünkben.
Kézi klipszelõgép
Faser 50Ø 10m színtelen mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 17-18 kg.
Faser 50Ø 10m mahagóni mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ, festett mûbél. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 17-18 kg.
Faser 50Ø 10m penészmintás mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ, festett mûbél. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ.
Faser 60-65Ø 10m színtelen mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz. Füstölhetõ, fõzhetõ.
Konfekcionált 50Ø színtelen faser mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 0,90 kg. / szál
Konfekcionált 50Ø mahagóni faser mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ, festett mûbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 0,90 kg. / szál
Konfekcionált 50Ø penészmintás faser mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ, festett mûbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátott mûbél. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 0,90 kg. / szál
Konfekcionált 60-65Ø színtelen faser mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 1,3 kg. / szál
Konfekcionált 60-65Ø bak-natúr faser mûbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 1,3 kg. / szál
Szövetbél 65Ø Betex 5 szál
Textil alapanyagból készült, 65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ szövetbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz. Füstölhetõ. Töltési súly: 1,30 kg. / szál
Raffolt 50Ø színtelen 20m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 34 kg. / szál
Raffolt 50Ø mahagóni 20m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ, festett mûbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 34 kg. / szál
Raffolt 50Ø penészmintás 20m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ, festett mûbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 34 kg. / szál
Raffolt 60-65Ø színtelen 20m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 38-40 kg. / szál
Raffolt 60-65Ø bak-natúr 20m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 38-40 kg. / szál
Raffolt 60Ø penészmintás 20m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, fõzhetõ. Töltési súly: 38-40 kg. / szál
Nemzeti színû szövetbél
Textil alapanyagból készült, 65 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ szövetbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz. Füstölhetõ. Töltési súly: 1,30 kg. / szál
Disznósajt mûbél 110Ø (színtelen) 2m
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 110 mm. átmérõjû, vízgõzt áteresztõ mûbél. Elõkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: disznósajthoz. Füstölhetõ, fõzhetõ, abálható, préselhetõ.
Ragasztott sertés vékonybél 55Ø
Három rétegben a saját anyagával ragasztott sertés vékonybél. Az egyik vége lezárva szintén a saját anyagával. Hossza: ~50 cm. Átmérõ: 55 mm. Elõkészítési javaslat: Töltés elõtt kézmeleg (40°C) vízben csak rövid ideig kell vízbe mártani. Áztatni nem szabad. Ajánlott felhasználás: szalámikhoz Töltési súly: 1,00- 1,10 kg. / szál
Szövetbél (malacforma)
Textil alapanyagból készült, malac formájú, vízgõzt áteresztõ szövetbél.
Sonkaháló 1 m 24Ø
Hossz: 1 m. Átmérõ: 180 mm.
Sonkaháló 50 m 24Ø
Hossz: 50 m. Átmérõ: 180 mm.
Fabios 40Ø mûbél 10m
Kollagén alapanyagból készült hagyományos mûbél. Átmérõ: 40 mm. Elõkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, abálható max. 70°C
Fabios 45Ø mûbél 10m
Kollagén alapanyagból készült hagyományos mûbél. Átmérõ: 45 mm. Elõkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, abálható max. 70°C
Fabios 50Ø mûbél 10m
Kollagén alapanyagból készült hagyományos mûbél. Átmérõ: 50 mm. Elõkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhetõ, abálható max. 70°C

Az alábbi űrlapon küldhet nekünk üzenetet!

Név *
E-mail
Telefonszám
Mivel kapcsolatban?

Kovács József - Böllér nagyker Gyula

H-5700 Gyula, Varsándi u. 3.
Telefon: +36 30 20 45242
E-mail: info@bollerboltgyula.hu
A Gyulai hentesek Hagyományőrző Egyesülete ajánlásával.