Termékek

Sertés vékonybél 1/10 m. fogyasztói
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vékonybél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, hurkához. Abálható, füstölhető természetes bél. Töltési súly: kb. 5-6 kg.
Sertés vékony Kocabél 1/20 m.
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vékonybél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, hurkához. Abálható, füstölhető természetes bél. Töltési súly: kb. 12-13 kg.
Sertés vékonybél 34-36Ø (ipari)
Sertés vékonybél 34-36 mm. átmérőjű. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhető, természetes bél. Töltési súly: kb. 70-75 kg.
Sertés vékonybél 36-38Ø (ipari)
Sertés vékonybél 36-38 mm. átmérőjű. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhető, természetes bél. Töltési súly: kb. 70-75 kg.
Sertés vékonybél 38-40Ø (ipari)
Sertés vékonybél 38-40 mm. átmérőjű. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhető, természetes bél. Töltési súly: kb. 70-75 kg.
Sertés vékonybél 40+Ø (ipari)
Sertés vékonybél 42+ mm. átmérőjű. Hossza: 91,44 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz. Füstölhető, természetes bél. Töltési súly: kb. 80-83 kg.
Sertés culáré 60-65Ø 40 cm
10 szál/köteg, 35-45 cm hosszú szál, 60-65 mm. átmérő. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, szalámihoz. Füstölhető természetes bél. Töltési súly: 1 szál, kb. 1,30-1,50 kg.
Sertés gyomor (2 db. / csomag)
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés gyomor. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás disznósajt készítéséhez.. Abálható, füstölhető természetes bél.
Sertés vakbél (2 db. / csomag)
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vakbél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Abálható, füstölhető természetes bél.
Sertés vastagbél 1/5 m.
Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vastagbél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás hurkához. Abálható, füstölhető természetes bél.
Marha vastagbél 1/5 m. (fogyasztói)
Tisztított, étkezési sóval tartósított marha vastagbél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás szalámihoz, májashoz. Abálható, füstölhető természetes bél. Töltési súly: kb. 9-10 kg.
Marha vastagbél 1/10 m. 55-60Ø
Tisztított, étkezési sóval tartósított marha vastagbél Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás szalámihoz, májashoz. Abálható, füstölhető természetes bél. Töltési súly: kb. 18-20 kg.
Marha vékonybél 1/10 m.
Tisztított, étkezési sóval tartósított marha vékonybél. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, májashoz. Abálható, füstölhető természetes bél. Töltési súly: kb. 10-11 kg.
Juhbél 1/10 m.
Juhbél 22-24 mm. átmérőjű. Hossza: 10 m. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás virslikhez, grillkolbászhoz. Töltési súly: kb. 2,5-2,6 kg.
Juhbél (ipari)
Juhbél 22-24 mm. átmérőjű. Hossza: 91,44 cm. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás virslikhez, grillkolbászhoz. Töltési súly: kb. 23-24 kg.
Lóbél 1/5 m. 60-70Ø
Tisztított, étkezési sóval tartósított lóbél. Átmérő: 60-70 mm Ø Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C) alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás szalámihoz. Füstölhető, természetes bél.
Sertés culáré 125+
5 szál / köteg 1 szál min. 125 cm-nél hosszabb. Felhasználási javaslat: Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig. Ajánlott felhasználás kolbászhoz, szalámihoz. Füstölhető természetes bél. Töltési súly: 5 szálba kb. 10-12 kg.
111teszt
teszt111
Pác-só (nitrites) 25 kg.
Fehér, finomszemcsés szerkezetű. tapadás gátlóval / E500 és E535/ ellátott, nagytisztaságú párolt sóból készült sókeverék. Felhasználható: Húskészítmények színstabilizálására füstölt, főtt áruknál. Nátrium-nitrit tartalom: / E250/ 0,4- 0,5 % Közvetlen étkezési célra használni tilos !
SBD-1 fűszerezett pác-só 1000 g.
Kiváló minőségű funkcionális adalékokból és fűszerekből kifejlesztett ízesítő és pác keverék. 25 kg. hús pácolására vagy 20 liter 5%-os páclé elkészítéséhez javasolt. Összetétel: Étkezési só, hagyományos fűszerek, dextróz, tartósítószer (E252) Kálium-nitrát tartalom: 1,8%
Sonkapác fűszerkeverék 300 g.
Egy tasaktartalma 10 kg nyers hús pácolására elegendő. Felhasználási javaslat: a pácfűszer felét 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pácfűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízben feloldjuk és utána a húsra öntjük. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni, vagy locsolni kell 14-20 napig, a hús nagyságától függően. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, leszárítjuk és azután füstöljük. Összetevők: étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fehér bors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, fűszer aroma, tartósítószer (E250).
Téliszalámi fűszerkeverék 350 g.
Egy csomag tartalma 10 kg téli jellegű szalámi elkészítéséhez elegendő. Felhasználási javaslat: 7 kg száraz sertéshúst (ennek lehet egy része marhahús) és 3 kg hasa alja szalonnát apró kockákra vágunk. Az így kapott alapanyagban elkeverjük a fűszerkeveréket, mely konyhasót is tartalmaz. Lehetőség szerint egy napig állni hagyjuk 0 ºC-on. Másnap (kb. 2 mm átmérőjű) darálón ledaráljuk, átkeverjük és 40-50 mm átmérőjű szalámi bélbe töltjük, tetszés szerinti hosszra. Ügyelni kell arra, hogy a betöltött rúd ne legyen levegős. Ha nem megfelelően feszes a szalámi, középen kössük át. 24 órán át szikkasztjuk, majd füstöljük és szárítjuk. Összetevők: étkezési só, szőlőcukor, fokhagyma granulátum, őrölt fehér bors, édes-nemes fűszerpaprika, őrölt fűszerkömény, őrölt szegfűbors, antioxidáns (E301), tartósítószer (E250)
Fűszerkömény
Kínálatunkban megtalálható - 25 gramm - 250 gramm - 1000 grammos kiszerelésben. Őrölt és egész változatban is.
Fekete bors
Kínálatunkban megtalálható - 25 gramm - 250 gramm - 1000 grammos kiszerelésben. Őrölt és egész változatban is
További fűszerkínálatunk
Fűszerpaprika őrlemény (csemege, csípős): 500 g. , 1000 g. Fehér bors (őrölt): 25,250,1000 g. Szegfűbors(őrölt): 100 és 1000 g. Fokhagyma granulátum: 250 és 1000 g. Majoranna (morzsolt): 5 és 250 g. Babérlevél (egész): 5 és 250 g. Chili por: 250 g. Szerecsendió (őrölt): 100, 250 g. kiszerelésben. Továbbá: Zöld bors (egész), Rózsabors (egész), Kapormag (étkezési), Koriander (egész), Mustármag (egész), Pirított hagyma is megtalálható a kínálatunk közt.
Henteseszközök
Kínálatunkban a hentes szakmához szükséges eszközök, kések (csontozó, szeletelő, szúró, szalonnázó, elővágó) valamint különböző fenőacélok (huzagolt, enyhén huzagolt, polír, gyémánt) "csattogók", csontvágó fűrészek, bárdok, pvc; műbőr kötények is szerepelnek a teljesség igénye nélkül. A teljes kínálatunkat megtekinthetik kiskereskedelmi egységünkben.
Kézi klipszelőgép
Faser 50Ø 1/10 m. színtelen műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 17-18 kg.
Faser 50Ø 1/10 m. mahagóni műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő, festett műbél. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 17-18 kg.
Faser 50Ø 1/10 m. penészmintás műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő, festett műbél. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető.
Faser 60-65Ø 1/10 m. színtelen műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz. Füstölhető, főzhető.
Konfekcionált 50Ø színtelen faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 0,90 kg. / szál
Konfekcionált 50Ø mahagóni faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő, festett műbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 0,90 kg. / szál
Konfekcionált 50Ø penészmintás faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő, festett műbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátott műbél. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 0,90 kg. / szál
Konfekcionált 60-65Ø színtelen faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 1,3 kg. / szál
Konfekcionált 60-65Ø bak-natúr faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 1,3 kg. / szál
Szövetbél 65Ø Betex rs 1/5 szál
Textil alapanyagból készült, 65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő szövetbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz. Füstölhető. Töltési súly: 1,30 kg. / szál
Raffolt 50Ø színtelen faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 34 kg. / szál
Raffolt 50Ø mahagóni faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő, festett műbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 34 kg. / szál
Raffolt 50Ø penészmintás faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 48-52 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő, festett műbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 34 kg. / szál
Raffolt 60-65Ø színtelen faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 38-40 kg. / szál
Raffolt 60-65Ø bak-natúr faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 38-40 kg. / szál
Raffolt 60Ø penészmintás faser műbél
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 60-65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Ipari célra raffolt, 20 méter / szál. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető. Töltési súly: 38-40 kg. / szál
Nemzeti színű szövetbél
Textil alapanyagból készült, 65 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő szövetbél. 50 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz. Füstölhető. Töltési súly: 1,30 kg. / szál
Disznósajt műbél 110Ø (színtelen) (2 m. / csomag)
Cellulóz alapanyagból készült különleges eljárással, 110 mm. átmérőjű, vízgőzt áteresztő műbél. Előkészítési javaslat: Kézmeleg (40°C) 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: disznósajthoz. Füstölhető, főzhető, abálható, préselhető.
Ragasztott sertés vékonybél 55Ø
Három rétegben a saját anyagával ragasztott sertés vékonybél. Az egyik vége lezárva szintén a saját anyagával. Hossza: ~50 cm. Átmérő: 55 mm. Előkészítési javaslat: Töltés előtt kézmeleg (40°C) vízben csak rövid ideig kell vízbe mártani. Áztatni nem szabad. Ajánlott felhasználás: szalámikhoz Töltési súly: 1,00- 1,10 kg. / szál
Szövetbél (malacforma)
Textil alapanyagból készült, malac formájú, vízgőzt áteresztő szövetbél.
Sonkaháló 1 m. 24Ø
Hossz: 1 m. Átmérő: 180 mm.
Sonkaháló 50 m. 24Ø
Hossz: 50 m. Átmérő: 180 mm.
Fabios 40Ø műbél 1/10 m.
Kollagén alapanyagból készült hagyományos műbél. Átmérő: 40 mm. Előkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, abálható max. 70°C
Fabios 45Ø műbél 1/10 m.
Kollagén alapanyagból készült hagyományos műbél. Átmérő: 45 mm. Előkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, abálható max. 70°C
Fabios 50Ø műbél 1/10 m.
Kollagén alapanyagból készült hagyományos műbél. Átmérő: 50 mm. Előkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, abálható max. 70°C
Fabios 60Ø műbél 1/10 m.
Kollagén alapanyagból készült hagyományos műbél. Átmérő: 60 mm. Előkészítési javaslat: hideg sós vízben 20-30 percig áztatni. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, abálható max. 70°C

Az alábbi űrlapon küldhet nekünk üzenetet!

Név *
E-mail
Telefonszám
Mivel kapcsolatban?

Kovács József - Böllér nagyker Gyula

H-5700 Gyula, Varsándi u. 3.
Telefon: +36 30 20 45242
E-mail: info@bollerboltgyula.hu
A Gyulai hentesek Hagyományőrző Egyesülete ajánlásával.